Noi suntem Villa Zamer

A fost odata ca niciodata . Asa incep povestile.
A noastra e simpla- Cultivam vita de vie, facem vin. Si nu oricum, ci bio, ecologic, organic. Si ne place ce facem. Tare de tot. Pentru ca ne place vinul. Il consideram o fiinta vie, in permanenta schimbare si evolutie. Si iubim fiecare moment al lui.
Nu ne-am luat niciun angajament fata de nimeni. Nici macar fata de noi insine. Pentru ca vrem sa evoluam impreuna cu vinul nostru. Singurul tel este sa producem vinuri atat de bune incat sa se prezinte singure. Sa nu aiba nevoie de descrieri cu arome, subtilitati, piperuri si fructe exotice.
Pentru ca “ In wine we trust!”

Doar produse ecologice

Agricultura organică și ecologică, deși mai costisitoare decât cea convențională, contribuie semnificativ la dezvoltarea unui nou stil de viață, sustenabil, prietenos și, cel mai important, sănătos. Impactul unei astfel de agriculturi contribuie semnificativ și la creșterea activităților economice și creșterea interesului pentru dezvoltarea zonelor rurale din România.

Ne mândrim că facem parte din acest proces și că putem cultiva organic, eco, pentru un produs finit cu adevărat desăvârșit – vinul Villa Zamer. Certificat ecologic, cu ingrediente atestate, în conformitate cu regulile de producție ecologică europene.