Experiența unui vin distins

Agricultura organică și produsele cu certificare ecologică sunt tot mai prezente pe piața din România, în orice segment. Grație potențialului de dezvoltare, am investit în echipamente speciale, astfel că podgoria Villa Zamer este cultivată în mod ecologic și bio, cu deosebită grijă și respect pentru soiurile nobile de struguri.

Elanul de a crea un produs care se deosebește ne-a făcut să creăm Villa Zamer. Toate instalațiile cu care lucrăm sunt de ultimă generație și au toate certificările practicare în Uniunea Europeană. De asemenea, colaborăm cu viticultori de seamă și cu renumitul oenolog Mourad Ouada pentru perfecționarea continuă a vinurilor pe care le producem.

Împreună cu Mourad Ouada, asigurăm cele mai bune condiții produsului finit și învechirii vinului

Agronom și oenolog de profesie, născut în Algeria, Mourad Ouada este condus de o pasiune puternică pentru perfecționarea vinului. 

La începutul anului 2000, Ouada a dobândit cunoștințe de la viticultorii și oenologii francezi, după care și-a dorit să exploreze alte regiuni viticole din întreaga lume, fapt care l-a condus la perioade de explorare și de formare în mare parte a Europei. Convingerea lui a fost dintotdeauna că vinul nu este creat, ci transformat. De aici a pornit și pasiunea lui de a transforma un produs natural într-un rezultat excelent.

În anii de activitate, Mourad Ouada a colaborat cu un număr vast de crame europene și are, în prezent, posibilitatea de a urmări un număr mare de soiuri de struguri, lucru care reprezintă ADN-ul Italiei în domeniul vinului, de la Barbera la Sangiovese, de la Aglianico la Primitivo, la Susumaniello la Negroamaro, în Bulgaria cu Melnik și în Elveția cu Kerner și Bondola.

„Suntem copii ai tradiției, dar părinți ai progresului în domeniul viticulturii. Secretul constă în găsirea echilibrului perfect dintre tradiție și inovație, dintre trecut și prezent.”

Mourad Ouada